Pory roku na talerzu

Pory roku na talerzu

49,90

 

Kulinarne upodobania zmieniają się wraz z porami roku. Wiosną z niecierpliwością wypatrujemy na straganach młodych warzyw. Latem rozkoszujemy się sezonowymi owocami i chętnie przyrządzamy dania z grilla. A gdy nastaną jesienne słoty i zimowe mrozy, nabieramy apetytu na rozgrzewające, syte posiłki.
Przepisy zawarte w tej książce pomogą dostosować domowe menu do kalendarza. Znajdą tu Państwo m.in. szparagi z boczkiem na roszponce, knedle z morelami, risotto z grzybami i pożywną zupę z pulpetami. Z pewnością oczarują Państwo tymi przysmakami zarówno domowników, jak i gości.

Arti
Oprawa twarda

ISBN: 978-83-774-0245-0

EAN: 9788377402450

Liczba stron: 304

Format: 31.1x21.6

Cena detaliczna: 49,90 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem