Koszyk 0
Opis:
Wiele odmian, wiele smaków, mnóstwo możliwości. Jabłko to aromatyczny, kulisty owoc o chrupiącym, soczystym miąższu i czerwono-zielono-złotej skórce. Zdaniem naukowców i lekarzy zjedzone jedno jabłko dziennie wzmacnia odporność i dostarcza organizmowi wielu składników odżywczych. W kuchni polskiej jest smakowitym dodatkiem do różnych dań. Pasuje zarówno do kaczki i dań pieczystych ... jak i do deserów czy ciast. Pyszna jest zupa jabłkowa, dżem i cydr. Pozwólmy poszaleć fantazji i ugotujmy coś pysznego z jabłkiem. Zdrowo i pomysłowo. Ponad sto przepisów na najróżniejsze potrawy i napoje z udziałem polskich jabłek. Czytaj dalej >> << Zwiń
  • Rea
  • miękka
Mniej Więcej
  • Joanna Tołłoczko
  • 2016
  • 160
  • 250
  • 195
  • 978837993-162-0
  • 9788379931620
  • ZDB8C

Dodaj recenzję

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy ...

Jak to działa?

Wyszukujesz książkę, którą chcesz się podzielić z innymi czytelnikami.
Piszesz recenzję. Logujesz się.
Możesz napisać kilka słów o sobie i wgrać swoje zdjęcie albo wybrać ilustrację z bazy awatarów.
Twoja recenzja czeka na akceptacje i publikację.
Po jej zatwierdzeniu:
a) otrzymasz w ciągu 24 godzin 5% kod rabatowy na kolejne zakupy.
- Rabat nie obejmuje podręczników.
- Kod rabatowy jest ważny miesiąc. Należy użyć go w czasie składania zamówienia.
b) dołączasz do grona recenzentów.

Więcej Zwiń

Twoja ocena

Zostaną nagrodzone najciekawsze wypowiedzi świąteczne w formie polecenia książki na prezent połączonego ze wspomnieniem świąt dzieciństwa, refleksją, dedykacją.