Koszyk 0
Opis:
Polska kuchnia regionalna to rodzaj poradnika, w którym znalazły się przepisy na potrawy i przysmaki z wielu regionów Polski, takich jak Pomorze i Kaszuby, Wielkopolska i Kujawy, Śląsk, Pogórze (Podhale i Podkarpacie), Mazowsze i Kurpie, Warmia i Mazury, Małopolska, Podlasie. Dzięki naszej książce Czytelnik może mieć całą kulinarną Polskę na własnym stole. Książ ... ka: * zawiera niemal sto przepisów zainspirowanych tradycją kulinarną z regionów całej Polski – zupy, dania główne, desery, przysmaki; * ukazuje specyfikę kulturową i kulinarną wybranych regionów naszego kraju – święta i imprezy związane z tradycją kulinarną danego obszaru; * prezentuje efektowne zdjęcia potraw, przysmaków i z regionów; * dostarcza różnorodnych inspiracji do stworzenia własnych dań i kosztowania swojskich potraw o niezliczonych smakach. Czytaj dalej >> << Zwiń
Mniej Więcej
  • Opracowanie Zbiorowe
  • 2015
  • 1
  • 160
  • 240
  • 210
  • 978-83-7705-920-3
  • 9788377059203
  • ZD35A

Dodaj recenzję

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy ...

Jak to działa?

Wyszukujesz książkę, którą chcesz się podzielić z innymi czytelnikami.
Piszesz recenzję. Logujesz się.
Możesz napisać kilka słów o sobie i wgrać swoje zdjęcie albo wybrać ilustrację z bazy awatarów.
Twoja recenzja czeka na akceptacje i publikację.
Po jej zatwierdzeniu:
a) otrzymasz w ciągu 24 godzin 5% kod rabatowy na kolejne zakupy.
- Rabat nie obejmuje podręczników.
- Kod rabatowy jest ważny miesiąc. Należy użyć go w czasie składania zamówienia.
b) dołączasz do grona recenzentów.

Więcej Zwiń

Twoja ocena

Zostaną nagrodzone najciekawsze wypowiedzi świąteczne w formie polecenia książki na prezent połączonego ze wspomnieniem świąt dzieciństwa, refleksją, dedykacją.