Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.12.3

Bożena Granecka-Wrzosek, Drogoń Witold

Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.12.3

68,15

 

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania odpowiedniej dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.

WSiP
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-021-3632-0

EAN: 9788302136320

Liczba stron: 304

Format: 17.0x24.0cm

Cena detaliczna: 73,20 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem