Koszyk 0
Opis:
Oddajemy w Twoje ręce 120 przepisów na dania z różnych gatunków mięsa. Prezentujemy specjały pieczone (również na grillu), duszone, gotowane i smażone. Znajdziesz tu m.in.: kurczaka z cytrusami, pieczeń wołową nadziewaną szalotką, żeberka po kowbojsku, kotlety schabowe w ziarnach słonecznika. Każdej recepturze na potrawę mięsną towarzyszy pomysł na przyrządzenie ziemniaków. Można je przecież zaserwować nie tylko gotowane, ale też smażone, pieczone, w postaci frytek ... smażonych w głębokim tłuszczu kulek albo purée. Czytaj dalej >> << Zwiń
Mniej Więcej
  • 2012
  • 142
  • 246
  • 170
  • 978-83-7707-125-0
  • 9788377071250
  • ZAIY0

Dodaj recenzję

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy ...

Jak to działa?

Wyszukujesz książkę, którą chcesz się podzielić z innymi czytelnikami.
Piszesz recenzję. Logujesz się.
Możesz napisać kilka słów o sobie i wgrać swoje zdjęcie albo wybrać ilustrację z bazy awatarów.
Twoja recenzja czeka na akceptacje i publikację.
Po jej zatwierdzeniu:
a) otrzymasz w ciągu 24 godzin 5% kod rabatowy na kolejne zakupy.
- Rabat nie obejmuje podręczników.
- Kod rabatowy jest ważny miesiąc. Należy użyć go w czasie składania zamówienia.
b) dołączasz do grona recenzentów.

Więcej Zwiń

Twoja ocena

Zostaną nagrodzone najciekawsze wypowiedzi świąteczne w formie polecenia książki na prezent połączonego ze wspomnieniem świąt dzieciństwa, refleksją, dedykacją.