Organizacja pracy w hotelarstwie 2 Podręcznik do nauki zawodu Technik Hotelarstwa

Orłowska Joanna, Tkaczyk Małgorzata

Organizacja pracy w hotelarstwie 2 Podręcznik do nauki zawodu Technik Hotelarstwa

43,00

 

Organizacja pracy w hotelarstwie. W części drugiej omówiono:
- zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO,
- zasady utrzymania porządku i czystości,
- zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej, zgodnie z zasadami HACCP,
- współpracę z biurami podróży,
- charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji.

Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa.

Rea
Oprawa miękka

ISBN: 978-83-754-4021-8

Liczba stron: 270

Format: 170x240mm

Cena detaliczna: 43,00 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem