Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik Technikum Szkoła policealna

Koniuszewska Elżbieta

Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik Technikum Szkoła policealna

34,00

 

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów techników i szkół policealnych, a także dla wszystkich osób zainteresowanych pracą w hotelarstwie. Został napisany zgodnie z nową podstawą programową dla zawodu technik hotelarstwa. Jest to rozszerzona wersja podręcznika Hotelarstwo. Organizacja i technika pracy. Jego główne cele i zalety to przystępne omówienie zasad funkcjonowania rynku hotelarskiego i przedsiębiorstwa, jakim jest hotel, a przede wszystkim - przygotowanie ucznia do egzaminu zawodowego. Liczne ćwiczenia służą kształtowaniu przewidzianych w programie, potrzebnych w tym zawodzie umiejętności, postaw oraz zachowań, pozwalają na praktyczne przyswajanie wiedzy i sprawdzanie na bieżąco efektów nauczania. Książka ma jasny, przejrzysty układ; zrozumienie tematów ułatwiają liczne wykresy i tabele. Zamieszczono też słowniczek pojęć powiązanych tematycznie z hotelarstwem.

Difin
Oprawa miękka

ISBN: 978-83-764-1111-8

EAN: 9788376411118

Liczba stron: 360

Format: 160x230mm

Cena detaliczna: 34,00 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem