Pracownia gastronomiczna Praktyczna nauka zawodu Kwalifikacja T.6 Technik zywienia i usług gastronomicznych. Kucharz

Anna Kmiołek-Gizara

Pracownia gastronomiczna Praktyczna nauka zawodu Kwalifikacja T.6 Technik zywienia i usług gastronomicznych. Kucharz

60,88

 

Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z ćwiczeniami oraz zadaniami praktycznymi, które stanowią główny element publikacji.

Książka skłania uczniów do krytycznej oceny własnych umiejętności, kładzie także duży nacisk na sprawną pracę w parach lub w grupach. Stanowi cenne wsparcie dla nauczyciela w trakcie prowadzenia zajęć, a uczniowi ułatwia usystematyzowanie wiedzy oraz wykorzystanie informacji teoretycznych w praktyce, dzięki czemu skutecznie pomaga w szlifowaniu zawodowych umiejętności.

WSiP
Oprawa miękka

ISBN: 978-83-021-4975-7

EAN: 9788302149757

Liczba stron: 248

Format: 20.5x28.5cm

Cena detaliczna: 64,90 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem