Koszyk 0
Opis:
W "Mięsach od A do Z" zebraliśmy przepisy na potrawy z drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, a nawet mniej popularnych dziczyzny, królika, jagnięciny i baraniny. Ponadto proponujemy ciekawy zsetaw receptur na wędliny, pasztety i galarety.Są to pomysły zarówno na codzienne posiłki, jak i na przyjęcie czy święta. Znajdziesz tu m.in. nogi kaczki w marynacie miodowo-cytrusowej, kiełbasę polską ... pieczoną, szaszłyki z polędwiczki i papryki oraz zrazy radziwiłłowskie.978 Czytaj dalej >> << Zwiń
  • Arti
  • twarda
Mniej Więcej
  • Opracowanie Zbiorowe
  • 2015
  • 184
  • 300
  • 218
  • *, 978837740-434-8
  • 9788377404348
  • ZCTBS
  • niego

Dodaj recenzję

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy ...

Jak to działa?

Wyszukujesz książkę, którą chcesz się podzielić z innymi czytelnikami.
Piszesz recenzję. Logujesz się.
Możesz napisać kilka słów o sobie i wgrać swoje zdjęcie albo wybrać ilustrację z bazy awatarów.
Twoja recenzja czeka na akceptacje i publikację.
Po jej zatwierdzeniu:
a) otrzymasz w ciągu 24 godzin 5% kod rabatowy na kolejne zakupy.
- Rabat nie obejmuje podręczników.
- Kod rabatowy jest ważny miesiąc. Należy użyć go w czasie składania zamówienia.
b) dołączasz do grona recenzentów.

Więcej Zwiń

Twoja ocena

Zostaną nagrodzone najciekawsze wypowiedzi świąteczne w formie polecenia książki na prezent połączonego ze wspomnieniem świąt dzieciństwa, refleksją, dedykacją.