Koszyk 0
Opis:
Ponad 2000 przepisów zebranych ze wszystkich regionów Rosji Zapraszamy do spotkania z wielowiekowymi tradycjami rosyjskiej sztuki kulinarnej, łączącej smak potraw europejskich i niepowtarzalny aromat kuchni orientu z atmosferą słowiańskiej gościnności. Wśród tradycyjnych potraw znajdziecie Państwo przepisy na: pielmienie ze śmietaną, bliny z kawiorem, boeuf Stroganow, kołduny, kulebiak faszerowany grzybami, śledziki z cebulą, łososia w bukiecie jarzyn, jesiotra w galarecie ... Kuchnia rosyjska zawiera również opisy przygotowania, m.in. rosyjskiego bulionu, chłodnika, kapuśniaku, solanki, barszczu i uchy (zupy rybnej) oraz prezentuje przepisy na starorosyjskie dania, podawane niegdyś na stół rosyjskich carów. Czytaj dalej >> << Zwiń
  • Rea
  • twarda
Mniej Więcej
  • Inna Łukasik, Agnieszka Koroś
  • 584
  • 275
  • 215
  • 978-83-7544-477-3
  • 9788375444773
  • ZARB4

Dodaj recenzję

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy ...

Jak to działa?

Wyszukujesz książkę, którą chcesz się podzielić z innymi czytelnikami.
Piszesz recenzję. Logujesz się.
Możesz napisać kilka słów o sobie i wgrać swoje zdjęcie albo wybrać ilustrację z bazy awatarów.
Twoja recenzja czeka na akceptacje i publikację.
Po jej zatwierdzeniu:
a) otrzymasz w ciągu 24 godzin 5% kod rabatowy na kolejne zakupy.
- Rabat nie obejmuje podręczników.
- Kod rabatowy jest ważny miesiąc. Należy użyć go w czasie składania zamówienia.
b) dołączasz do grona recenzentów.

Więcej Zwiń

Twoja ocena