Kuchnia roślinna Wszystko z warzyw,owoców,ziół i kwiatów

Kuchnia roślinna Wszystko z warzyw,owoców,ziół i kwiatów

7.5

(4 oceny) wspólnie z

35,00

 

Co zrobić z marchewki? Jak przygotować buraka? Czy gruszka dobrze smakuje z serem?
Ta książka to prawdziwa kopalnia przepisów z warzyw, owoców, ziół i kwiatów. Przepisów na pyszne, odżywcze i pełnowartościowe dania oraz podpowiedzi, które pomogą ci rozpocząć przygodę z kuchnią roślinną.
Proponujemy dania na pasztety warzywne, potrawki, zupy oraz warzywa faszerowane. Oczywiście w takiej książce nie może zabraknąć sałatek. To jest duży i pyszny dział. Dla wielbicieli słodkości przygotowaliśmy specjalnie desery skomponowane z warzyw lub owoców. Autorzy polecają dania na śniadania, obiady i kolacje. Każdy przepis ma podaną wartość kaloryczną, liczbę porcji oraz zawartość cholesterolu, białka i tłuszczu.

Prószyński Media
Oprawa twarda

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-806-9277-0

EAN: 9788380692770

Liczba stron: 320

Format: 170x241mm

Cena detaliczna: 35,00 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem