Koszyk 0
Opis:
 Niezbędny poradnik dla wszystkich którzy chcą doskonalić swoje umiejętności kulinarne. Do każdego przepisu dołączone są szczegółowe wskazówki pomocne piktogramy, czas przygotowania pieczenie, stopień trudności, koszt, ilustrowana lista składników dodatkowe propozycje urozmaicenia smaku, miejsce na samoocenę, realizacja przepisu krok po kroku, dobra organizacja, każda czynność ... zilustrowana zdjęciem, słowniczek terminów, rady profesjonalistów. Czytaj dalej >> << Zwiń
Mniej Więcej
  • Christophe Dovergne , Damien Duquesne
  • 2016
  • 1
  • 232
  • 260
  • 210
  • 978837175-867-6
  • 9788371758676
  • ZDEO5

Dodaj recenzję

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy ...

Jak to działa?

Wyszukujesz książkę, którą chcesz się podzielić z innymi czytelnikami.
Piszesz recenzję. Logujesz się.
Możesz napisać kilka słów o sobie i wgrać swoje zdjęcie albo wybrać ilustrację z bazy awatarów.
Twoja recenzja czeka na akceptacje i publikację.
Po jej zatwierdzeniu:
a) otrzymasz w ciągu 24 godzin 5% kod rabatowy na kolejne zakupy.
- Rabat nie obejmuje podręczników.
- Kod rabatowy jest ważny miesiąc. Należy użyć go w czasie składania zamówienia.
b) dołączasz do grona recenzentów.

Więcej Zwiń

Twoja ocena