Kuchnia antyrakowa

Kuchnia antyrakowa

7.3

(3 oceny) wspólnie z

54,00

 

Książka pomoże ci w odnalezieniu się w gąszczu faktów i mitów dotyczących tego, co powinno się jeść w trakcie terapii.
W pierwszej części książki znajdziesz mnóstwo informacji na temat odżywiania się w tym trudnym okresie oraz wskazówki, które pozwolą ci wybrać najbardziej odpowiednią dla siebie dietę. W drugiej – ponad 150 przepisów na pożywne potrawy i przekąski na czas leczenia (dania bardziej kaloryczne i łatwiejsze do zjedzenia) i po jego zakończeniu (propozycje zdrowych dań, które pomagają utrzymać zrównoważoną dietę).
Przepisami podzielili się również cenieni szefowie kuchni i krytycy kulinarni, m.in. Mary Berry, Nigella Lawson, Ruth Rogers i Rick Stein.

Publicat
Oprawa twarda

ISBN: 978-83-245-2116-6

EAN: 9788324521166

Liczba stron: 256

Format: 220x260mm

Cena detaliczna: 54,00 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem