Kiełbasy własnego wyrobu 70 przepisów na kiełbasy, pasztety, galarety, szynki

Bernhard Gahm

Kiełbasy własnego wyrobu 70 przepisów na kiełbasy, pasztety, galarety, szynki

4.0

(1 ocena) wspólnie z

17,30

 

Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci

Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas. Przy każdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu.

Domowy wyrób wędlin to:
- rodzinne spędzenie wolnego czasu - nic tak nie spaja domowników, jak wspólne działanie;
- sukces towarzyski - zaproś gości, zadziw ich, smakiem wędlin własnego wyrobu;
- zdrowsze odżywianie - bez konserwantów, zawsze świeże, smaczne i pożywne.

Multico
Oprawa: Kartonowa

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-707-3437-4

EAN: 9788370734374

Tytuł oryginalny: WURSTE, SULZEN, PASTETEN SELBSTGEMACHT

Liczba stron: 144

Format: 13.0x19.0cm

Cena detaliczna: 27,90 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem