Koszyk 0
Opis:
Numer dopuszczenia: 341[04]/MEN2008.02.07 Znajdziemy tu słownictwo z branży hotelarskiej niezbędne dla uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Druga część podręcznika rozwija kompetencje językowe z zakresu: - obsługi gościa w sali konsumenckiej, - wykonywania zadań konsjerża, - organizowania konferencji i bankietów, - opracowania oferty turystycznej. Dodatkowym ważnym rozdziałem jest kompleksowe przygotowanie do ubiegania się o pracę w branży hotelarskiej ... Podręcznik został przygotowany zgodnie z podstawą programową kształcenia zawodowego oraz programem nauczania języka zawodowego. Czytaj dalej >> << Zwiń
  • Rea
  • miękka
Mniej Więcej
  • Beata Krzysztofik
  • 2010
  • 212
  • 297
  • 210
  • 978-83-7544-226-7
  • 9788375442267
  • ZAHJN
  • Szkoła ponadgimnazjalna - technikum, Szkoła ponadgimnazjalna - szkoła policealna
  • Klasa 1 technikum, Klasa 2 technikum, Klasa 3 technikum, Klasa 4 technikum, Klasa 1 szkoły policealnej, Klasa 2 szkoły policealnej
  • Hotelarski

Dodaj recenzję

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy ...

Jak to działa?

Wyszukujesz książkę, którą chcesz się podzielić z innymi czytelnikami.
Piszesz recenzję. Logujesz się.
Możesz napisać kilka słów o sobie i wgrać swoje zdjęcie albo wybrać ilustrację z bazy awatarów.
Twoja recenzja czeka na akceptacje i publikację.
Po jej zatwierdzeniu:
a) otrzymasz w ciągu 24 godzin 5% kod rabatowy na kolejne zakupy.
- Rabat nie obejmuje podręczników.
- Kod rabatowy jest ważny miesiąc. Należy użyć go w czasie składania zamówienia.
b) dołączasz do grona recenzentów.

Więcej Zwiń

Twoja ocena