Jaja i mleko

Ewa Aszkiewicz

Jaja i mleko

10,55

 

Jajo, to jedna z najbardziej doskonałych kreacji przyrody. Dwie sztuki pokrywają 50% dziennego zapotrzebowania organizmu na białko i witaminy- z wyjątkiem witaminy C. Według dietetyków najbardziej strawne jest jajo ugotowane na twardo lub miękko.Mleko, to najbardziej popularny, obok wody, napój świata. Uzupełnia braki wapnia w organizmie, reguluje trawienie, odtruwa organizm i ...dodaje urody! Kto dba o zdrowie i urodę powinien wypijać minimum trzy szklanki dziennie. Mleko i przygotowane z niego potrawy mogą spożywać wszyscy, począwszy od niemowląt na seniorach kończąc.Życzę, aby wprowadzone do codziennego jadłospisu dania z jaj i mleka smakowały oraz dodały zdrowia i urody.

Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

ISBN: 8309016980

EAN: 9788309016984

Liczba stron: 132

Format: 12.5x19.5

Cena detaliczna: 10,55 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem