Koszyk 0
Opis:
Mam na rydza smaczek... Jadalny czy trujący? Kto lubi chodzić na grzybobranie, musi mieć głęboką wiedzę na temat grzybów trujących, które bywają niekiedy łudząco podobne do jadalnych gatunków. To co przyniesiemy do domu z wyprawy do lasu lub na łąkę przede wszystkim zależy od naszej wiedzy na temat grzybów jadalnych. Niniejszy przewodnik pomoże ci uniknąć niebezpiecznych pomyłek.
Mniej Więcej
  • Hans Laux
  • 2007
  • 0
  • 192
  • 97883-7404-7241
  • 9788374047241
  • N0316

Dodaj recenzję

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy ...

Jak to działa?

Wyszukujesz książkę, którą chcesz się podzielić z innymi czytelnikami.
Piszesz recenzję. Logujesz się.
Możesz napisać kilka słów o sobie i wgrać swoje zdjęcie albo wybrać ilustrację z bazy awatarów.
Twoja recenzja czeka na akceptacje i publikację.
Po jej zatwierdzeniu:
a) otrzymasz w ciągu 24 godzin 5% kod rabatowy na kolejne zakupy.
- Rabat nie obejmuje podręczników.
- Kod rabatowy jest ważny miesiąc. Należy użyć go w czasie składania zamówienia.
b) dołączasz do grona recenzentów.

Więcej Zwiń

Twoja ocena