Fotografia żywności od kuchni

Teri Campbell

Fotografia żywności od kuchni

7.0

(5 ocen) wspólnie z

49,90

 

Wiesz już, co to jest obiektyw oraz jak zgrać zdjęcia z karty pamięci na komputer? Jeśli tak, to świetnie. Czas na nową, porządną dawkę wiedzy na wyższym poziomie.

Zawodowy fotograf żywności Teri Campbell, nazywany mistrzem oświetlenia, w tej pięknie ilustrowanej książce prezentuje szczegółowe porady, dzięki którym twoje zdjęcia nabiorą zupełnie nowego wyrazu. Szczegółowe schematy ustawienia dynamicznych kompozycji, omówienie pracy ze sprzętem, w tym m.in. z lampami błyskowymi, dyfuzorami oraz ekranami odbijającymi światło – to wszystko pomoże ci stworzyć doskonałe obrazy.

Teri Campbell dzieli się swoim doświadczeniem zdobytym podczas realizacji profesjonalnych sesji, wśród których można wymienić fotografowanie pizzy z ciągnącym się serem, stworzenie doskonałego ujęcia przedstawiającego nalewanie mrożonej herbaty oraz sesję zdjęciową nasion fasoli pieczonych na prawdziwym ogniu w jego pracowni. Campbell omawia także stosowane przez siebie techniki edycji obrazu w Adobe Camera Raw i Adobe Photoshop w celu uzyskania zdjęć, którym nie sposób się oprzeć.

Galaktyka
Broszurowa ze skrzydełkami

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-757-9299-7

EAN: 9788375792997

Tytuł oryginalny: Food Photography & Lighting: A Commercial Photographer's Guide to Creating Irresistible Images

Liczba stron: 208

Format: 16.5x24.0cm

Cena detaliczna: 49,90 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem