Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia Tom 3 technik zywienia i usług gastronomicznych, kucharz

Mikulska Teresa, Sawicka Beata

Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia Tom 3 technik zywienia i usług gastronomicznych, kucharz

60,88

 

Podręcznik do nauki podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu PDG w branży gastronomicznej. Niezbędny do opanowania umiejętności potrzebnych do podjęcia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym. Wiedza teoretyczna poparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami.

WSiP
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-021-4723-4

EAN: 9788302147234

Liczba stron: 344

Format: 17.5x24.5cm

Cena detaliczna: 64,90 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem