Koszyk 0
Opis:
W Polsce odradza się tradycja robienia wspaniałych i zdrowych wędzonek, kiełbas i podrobów. Zgromadzone przez Autora przepisy i porady pomogą w poszczególnych etapach produkcji wędlin - od wyboru mięsa poczynając, a na kosztowaniu efektów tej pracy kończąc. Jest sprawą oczywistą, że smak wszelkich potraw zależy przede wszystkim od receptury i sposobu wykonania. Niezatarte wspomnienia podczas robienia wędlin i ich wędzenia, pierwsze kosztowanie własnoręcznie wyprodukowanej wędzonki ... a także opinie najbliższych sprawią, że chętnie będziemy do tego wracać. A przede wszystkim- co warto podkreślić - spożywane wędliny będą naprawdę smaczne i zdrowe. Czytaj dalej >> << Zwiń
Mniej Więcej
  • 2010
  • 1
  • 48
  • 206
  • 135
  • Dobra kuchnia
  • 978-83-61582-892
  • 9788361582892
  • Z4462
  • niego

Dodaj recenzję

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy ...

Jak to działa?

Wyszukujesz książkę, którą chcesz się podzielić z innymi czytelnikami.
Piszesz recenzję. Logujesz się.
Możesz napisać kilka słów o sobie i wgrać swoje zdjęcie albo wybrać ilustrację z bazy awatarów.
Twoja recenzja czeka na akceptacje i publikację.
Po jej zatwierdzeniu:
a) otrzymasz w ciągu 24 godzin 5% kod rabatowy na kolejne zakupy.
- Rabat nie obejmuje podręczników.
- Kod rabatowy jest ważny miesiąc. Należy użyć go w czasie składania zamówienia.
b) dołączasz do grona recenzentów.

Więcej Zwiń

Twoja ocena

Zostaną nagrodzone najciekawsze wypowiedzi świąteczne w formie polecenia książki na prezent połączonego ze wspomnieniem świąt dzieciństwa, refleksją, dedykacją.