Koszyk 0
Opis:
Jest to elegancka w formie i smakowita w treści książka, na którą złożyły się wypróbowane przepisy, zamieszczane w wydawanym od trzech lat miesięczniku "Kuchnia - magazyn dla smakoszy". Przepisy te cieszyły się ogromnym uznaniem czytelników pisma, stąd pomysł, aby opublikować je w osobnym zbiorku. Ktoś, kto nie potrafi gotować, a nawet boi się kuchni, może dzięki nim wznieść się na wyżyny sztuki kulinarnej i wprawić w zachwyt rodzinę oraz znajomych samodzielnie przygotowana pastą ... galaretką, marynatą lub marmoladą. Osoby uprawiające z zamiłowaniem lub dla relaksu sztukę kulinarną docenia wykwintny smak tych przetworów, uzyskanych z łatwo dostępnych i tanich produktów. Wiele z owych smakołyków można wykonać zima lub wiosną, czyli poza tradycyjnym okresem robienia przetworów. Delicje przygotowane według podanych tu przepisów można zjeść zaraz po przyrządzeniu albo przeznaczyć do dłuższego przechowywania. Atrakcyjnie opakowane będą - podobnie jak sama książka - doskonałym, oryginalnym prezentem dla przyjaciół. Czytaj dalej >> << Zwiń
Mniej Więcej
  • 1997
  • 1
  • 84
  • 188
  • 186
  • 83-7180-691-4
  • 9788371806919
  • 66345

Dodaj recenzję

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy ...

Jak to działa?

Wyszukujesz książkę, którą chcesz się podzielić z innymi czytelnikami.
Piszesz recenzję. Logujesz się.
Możesz napisać kilka słów o sobie i wgrać swoje zdjęcie albo wybrać ilustrację z bazy awatarów.
Twoja recenzja czeka na akceptacje i publikację.
Po jej zatwierdzeniu:
a) otrzymasz w ciągu 24 godzin 5% kod rabatowy na kolejne zakupy.
- Rabat nie obejmuje podręczników.
- Kod rabatowy jest ważny miesiąc. Należy użyć go w czasie składania zamówienia.
b) dołączasz do grona recenzentów.

Więcej Zwiń

Twoja ocena