Dania z Prowansji

Michel Montignac

Dania z Prowansji

33,00

 

Książka ta jest niezbędnym uzupełnieniem dla tych, którzy przyjęli zasady „wykwintnej, a przy tym zdrowej kuchni" Michela Montignac.
Adresowana jest zatem do wszystkich, którzy pomimo braku czasu na przygotowywanie posiłków (także na uroczyste okazje) zadają sobie jednak trud gotowania potraw zdrowych, aromatycznych, należących do kuchni wykwintnej. Ponad 200 przepisów, które zawiera niniejsza książka, wywodzi się przede wszystkim z kuchni śródziemnomorskiej, oficjalnie uznanej za najlepszą kuchnię na świecie. Według nich można szybko przygotować dania proste, zdrowe, smaczne i pożywne. Do przyrządzania potraw zawartych w tym poradniku,
z wyjątkiem kilku, używa się tanich i ogólnie dostępnych produktów spożywczych.

Artvitae
Oprawa miękka

ISBN: 978-83-881-0814-3

EAN: 9788388108143

Tytuł oryginalny: RECETTES ET MENUS MONTIGNAC TOME II LES RECETTES PROVANCALES DE MONTIGNAC

Liczba stron: 324

Format: 146x205mm

Cena detaliczna: 33,00 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem