Koszyk 0
Opis:
Z owoców można przyrządzać nie tylko ciasta i desery - ich zastosowanie jest ogromne. W książce przedstawiono przepisy na przekąski z owocami, słodkie, ale także wytrawne zupy, a nawet dania mięsne z dodatkiem owoców, które uszlachetniają smak potraw. Wielką zaletą owoców jest to, że zazwyczaj nie wymagają długotrwałych zabiegów kulinarnych. Warto też pamiętać, ze gotowanie może być świetną zabawą, zbliża ludzi i pozwala na wspólne spędzanie czasu ... A przygotowane razem posiłki często smakują lepiej niż w najbardziej eleganckiej restauracji. Czytaj dalej >> << Zwiń
Mniej Więcej
  • 2010
  • 1
  • 48
  • 208
  • 135
  • 978-83-6158-2-755
  • 9788361582755
  • Z1402

Dodaj recenzję

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy ...

Jak to działa?

Wyszukujesz książkę, którą chcesz się podzielić z innymi czytelnikami.
Piszesz recenzję. Logujesz się.
Możesz napisać kilka słów o sobie i wgrać swoje zdjęcie albo wybrać ilustrację z bazy awatarów.
Twoja recenzja czeka na akceptacje i publikację.
Po jej zatwierdzeniu:
a) otrzymasz w ciągu 24 godzin 5% kod rabatowy na kolejne zakupy.
- Rabat nie obejmuje podręczników.
- Kod rabatowy jest ważny miesiąc. Należy użyć go w czasie składania zamówienia.
b) dołączasz do grona recenzentów.

Więcej Zwiń

Twoja ocena