Cztery strony smaku

Cztery strony smaku

5.2

(29 ocen) wspólnie z

34,00

 

Opowieści znanych podróżników, pisarzy i krytyków kulinarnych ukazują całą gamę niezwykłych doznań umysłu, serca i podniebienia.
Od nietoperza na wyspie Fais przez baraninę w mongolskiej jurcie aż po tacos w Tijuanie – na wszystkich szerokościach geograficznych jedzenie karmi nie tylko ciało, ale i duszę. Posiłek może być podarunkiem, który pozwala podróżnikowi przetrwać, nicią, będącą zaczątkiem nierozerwalnej więzi, kluczem do poznania innych kultur. Odkryj bogactwo jedzenia podczas literackiej uczty złożonej z trzydziestu ośmiu dań – niezapomnianych podróży kulinarnych z całego świata.

Dolnośląskie
Broszurowa ze skrzydełkami

Data pierwszego wydania:
2012-10-08

ISBN: 978-83-245-9272-2

Liczba stron: 328

Format: 135x205mm

Cena detaliczna: 34,00 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem