Koszyk 0
Opis:
Smakosz zachwyci się w tej książce bogactwem i różnorodnością ciast, pani domu odkryje przepis na wspaniały malinowy sernik, osoba lubiąca nowości znajdzie tu: jelenie różki, kawowe ślimaki, imbirki czy wiatraczki. S. Aniela dzieli się swoim kulinarnym doświadczeniem, proponując przepisy na ciasta wykwintne i uroczyste, a także łatwe i szybkie w przygotowaniu. Znajdziemy tu też poradę, co upiec na Wielkanoc czy Boże Narodzenie, imieniny, 40-te albo 60-te urodziny czy jubileusz. Jest to książka ... która przyda się w każdej kuchni, każdej gospodyni domowej w każdym czasie. S. Aniela Garecka, salwatorianka, od wielu lat prowadzi kuchnię w Wyższym Seminarium Duchownym Salwatorianów w Bagnie koło Wrocławia. W 2002 r. nakładem Wydawnictwa SALWATOR ukazała się jej pierwsza książka, ciesząca się ogromnym zainteresowaniem czytelników, pt. "Klasztorna kuchnia" zawierająca ponad 100 różnych przepisów na sałatki, dania mięsne, zupy, desery. Czytaj dalej >> << Zwiń
Mniej Więcej
  • Aniela Garecka
  • 2013
  • 3
  • 134
  • 186
  • 150
  • *, 97883-7580-3419
  • 9788375803419
  • ZAX9O

Dodaj recenzję

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy ...

Jak to działa?

Wyszukujesz książkę, którą chcesz się podzielić z innymi czytelnikami.
Piszesz recenzję. Logujesz się.
Możesz napisać kilka słów o sobie i wgrać swoje zdjęcie albo wybrać ilustrację z bazy awatarów.
Twoja recenzja czeka na akceptacje i publikację.
Po jej zatwierdzeniu:
a) otrzymasz w ciągu 24 godzin 5% kod rabatowy na kolejne zakupy.
- Rabat nie obejmuje podręczników.
- Kod rabatowy jest ważny miesiąc. Należy użyć go w czasie składania zamówienia.
b) dołączasz do grona recenzentów.

Więcej Zwiń

Twoja ocena

Zostaną nagrodzone najciekawsze wypowiedzi świąteczne w formie polecenia książki na prezent połączonego ze wspomnieniem świąt dzieciństwa, refleksją, dedykacją.