Koszyk 0
Opis:
Przepisy na ciasta i desery z róznych kuchni świata, proste i wyrafinowane. Sekrety pieczenia ciast, rady i wskazówki. Tort Dobosa, tort Sachera, tort schwarzwaldzki, tort Malakoff, babka Savarin, torcik tiramisu, sernik wiedeński czy keks walijski - to nazwy tylko niektórych ciast, które stały się cukierniczą "klasyka". Ale książka zawiera też przepisy egzotyczne, np. na greckie ciasto grysikowe, tort jogurtowy z mango czy tunezyjską "samsę".
Mniej Więcej
  • Barbara Jakimowicz-Klein
  • 144
  • 210
  • 148
  • 9788324705689, 978-83-247-0568-9
  • 9788324705689
  • N4993

Dodaj recenzję

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy ...

Jak to działa?

Wyszukujesz książkę, którą chcesz się podzielić z innymi czytelnikami.
Piszesz recenzję. Logujesz się.
Możesz napisać kilka słów o sobie i wgrać swoje zdjęcie albo wybrać ilustrację z bazy awatarów.
Twoja recenzja czeka na akceptacje i publikację.
Po jej zatwierdzeniu:
a) otrzymasz w ciągu 24 godzin 5% kod rabatowy na kolejne zakupy.
- Rabat nie obejmuje podręczników.
- Kod rabatowy jest ważny miesiąc. Należy użyć go w czasie składania zamówienia.
b) dołączasz do grona recenzentów.

Więcej Zwiń

Twoja ocena

Zostaną nagrodzone najciekawsze wypowiedzi świąteczne w formie polecenia książki na prezent połączonego ze wspomnieniem świąt dzieciństwa, refleksją, dedykacją.