Ciasta drożdżowe słodkie i wytrawne

Tadeusz Barowicz

Ciasta drożdżowe słodkie i wytrawne

59,99

 

Wyśmienite przepisy na ciasta drożdżowe! Ciasta słodkie oraz wytrawne.
 
Ciasto drożdżowe króluje wśród wszystkich ciast z uwagi na nieograniczone wprost możliwości komponowania z różnymi dodatkami, łatwość zrobienia i przystępną cenę składników.
W książce znajduje się wiele różnorodnych przepisów na ciasta deserowe i pikantne: placki z owocami, baby, babeczki, drożdżówki, jagodzianki, strucle z twarogiem, bułeczki waniliowe, chałki oraz wypieki w rodzaju pizzy czy placków.

Buchmann
Oprawa twarda

Data pierwszego wydania:
2016-02-25

ISBN: 978-83-280-2472-4

Liczba stron: 288

Format: 210x250mm

Cena detaliczna: 59,99 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem