Chef Historia Michela Morana

Loroch Paweł

Chef Historia Michela Morana

6.3

(37 ocen) wspólnie z

49,90

 

Michel Moran – Francuz hiszpańskiego pochodzenia, jedna z najciekawszych postaci i wyrazistych osobowości współczesnej polskiej gastronomii. Od kilkunastu lat prowadzi z żoną Haliną znaną i cenioną restaurację w centrum Warszawy – Bistro de Paris. Jest ekscentrycznym i wiecznie uśmiechniętym jurorem w programach kulinarnych stacji TVN.
Jaką drogę przeszedł? Co i kto miał decydujący wpływ na jego życie? Jaką ma opinię o polskich kulinariach? Czy każdy może być kucharzem? Jak zostać Chefem? Jak ważna w życiu jest rodzina i miłość? O tym wszystkim Michel Moran opowiada po raz pierwszy tak szczerze i szczegółowo dziennikarzowi Pawłowi Lorochowi.

Edipresse Polska
Oprawa twarda

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-794-5438-9

Liczba stron: 264

Format: 15.0x24.0cm

Cena detaliczna: 49,90 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem