Koszyk 0
Opis:
Gdzie i kiedy szukać grzybów? Jak zyskać pewność, że nam nie zaszkodzą? W jaki sposób je suszyć, marynować, kwasić, przechowywać, by zawsze były pyszne? Co warto z nich ugotować? Odpowiedzi na wszystkie pytania grzybiarzy teraz w jednej książce! * Nowy, przejrzysty klucz . * Szybko rozpoznasz popularne grzyby jadalne i ich trujące sobowtóry. *Bogactwo szczegółowych informacji , także dla doświadczonych, wymagających grzybiarzy. *Wszystko, co trzeba i warto wiedzieć o 340 gatunkach ... *Dokładne fotografie * wysokiej jakości zdjęcia grzybów w ich naturalnym środowisku. * Opisy grzybów i ich siedlisk, jasne wytyczne dla zbieraczy. Z lasu prosto na stół - znakomite przepisy na takie smakołyki, jak mielone leśniczego, sos śmietanowy z grzybami i risotto z prawdziwkami. Czytaj dalej >> << Zwiń
Mniej Więcej
  • 2011
  • 0
  • 400
  • 190
  • 130
  • 97883-2580-5883
  • 9788325805883
  • ZA85Y

Dodaj recenzję

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy ...

Jak to działa?

Wyszukujesz książkę, którą chcesz się podzielić z innymi czytelnikami.
Piszesz recenzję. Logujesz się.
Możesz napisać kilka słów o sobie i wgrać swoje zdjęcie albo wybrać ilustrację z bazy awatarów.
Twoja recenzja czeka na akceptacje i publikację.
Po jej zatwierdzeniu:
a) otrzymasz w ciągu 24 godzin 5% kod rabatowy na kolejne zakupy.
- Rabat nie obejmuje podręczników.
- Kod rabatowy jest ważny miesiąc. Należy użyć go w czasie składania zamówienia.
b) dołączasz do grona recenzentów.

Więcej Zwiń

Twoja ocena

Zostaną nagrodzone najciekawsze wypowiedzi świąteczne w formie polecenia książki na prezent połączonego ze wspomnieniem świąt dzieciństwa, refleksją, dedykacją.